Diabetes.nl is een nieuw online platform voor mensen met diabetes en hun naasten. Het platform is een samenwerking van de Bas van de Goor Foundation, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland, Stichting DON en Stichting JDRF Nederland.

Op diabetes.nl komen informatie, activiteiten en ervaringen samen op één plek. Het biedt actuele en betrouwbare informatie over uiteenlopende onderwerpen en verschillende typen diabetes. Het Trefpunt is de community om ervaringen uit te wisselen, en het overzicht van activiteiten laat zien wat er allemaal te doen is.

Vanaf 13 juni is www.diabetes.nl live!

Van diabetestype1.nl naar het Trefpunt op diabetes.nl

We vinden het van belang dat het delen van ervaringen óók samen komt op diabetes.nl. Daarom zijn we eind vorig jaar gestart met informeren dat de website diabetestype1.nl zal stoppen bestaan zodra diabetes.nl live gaat.

Vanaf oktober 2022 zijn de sociale functionaliteiten op inactief gezet en was het niet langer mogelijk om nieuwe gesprekken te starten. Ook heeft de redactie niet langer nieuwe (nieuws)artikelen en blogs meer geplaatst.

De afgelopen maanden is veel waardevolle kennis van diabetestype1.nl verwerkt diabetes.nl door een team van redacteuren. Voor al je vragen, tips, ervaringskennis, blogs en het ontmoeten van anderen verwelkomen je dan ook heel graag op de online community van diabetes.nl. Neem jij ook een kijkje?

Diabetestype1.nl was een initiatief van het Diabetes Fonds. Wil je op de hoogte blijven? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief E-dialoog type 1 en je ontvangt al het laatste nieuws over diabetes type 1.

De nieuwe website diabetes.nl is een initiatief van:

Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@diabetestype1.nl