Diabetes.nl is een nieuw online platform voor mensen met diabetes en hun naasten. Het platform is een samenwerking van de Bas van de Goor Foundation, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland, Stichting DON en Stichting JDRF Nederland.

Op diabetes.nl vind je informatie, activiteiten en ervaringen samen op één plek. Het biedt actuele en betrouwbare informatie over uiteenlopende onderwerpen en verschillende typen diabetes. Het Trefpunt is de community om ervaringen uit te wisselen, en het overzicht van activiteiten laat zien wat er allemaal te doen is.

Vanaf 13 juni is www.diabetes.nl live!

Van Diabetes Trefpunt van DVN naar het Trefpunt op diabetes.nl

De afgelopen maanden is veel van de waardevolle kennis op DiabetesTrefpunt (waar mogelijk) verwerkt in de inhoudelijke artikelen op diabetes.nl en dvn.nl. Vanaf 13 juni vind je op diabetes.nl een uitgebreidere community die weer helemaal up-to-date is. Daarnaast zijn we eind vorig jaar gestart met informeren dat dit forum zal stoppen te bestaan zodra diabetes.nl live gaat.

Voor al je vragen, tips, ervaringskennis, blogs en het ontmoeten van anderen verwelkomen je dan ook heel graag op de online community van diabetes.nl. Neem jij ook een kijkje?

De nieuwe website diabetes.nl is een initiatief van:

Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@dvn.nl